HOVE – Seven Miles gaat niet langer verder onder zijn huidige structuur met Sandra Peeters aan het hoofd. Het HR-adviesbureau uit Hove werkte al jaren zelfsturend en is nu op het punt gekomen dat er geen zaakvoerder meer nodig is. Het bedrijf transformeert naar een netwerk van professionele, senior HR-consultants die elkaar ondersteunen.

Enkele maanden geleden blies Seven Miles nog 10 kaarsjes uit. Oorspronkelijk was het de bedoeling om een groot feest te geven en samen met de klanten vooruit te blikken op de toekomst, maar zaakvoerder Sandra Peeters zag die toekomst niet meteen voor ogen.

“De vele administratieve en financiële verplichtingen die gepaard gaan met de risico’s van het ondernemen, ontnamen mij de goesting om er nog eens 10 jaar op dezelfde manier voor te gaan. Er was voor mij steeds minder tijd om te doen waar ik zelf energie van krijg”, vertelt Sandra Peeters. “Ik ben wel blij dat ik een manier heb gevonden om onze klanten te blijven ondersteunen.”

Voor de klanten verandert er zeer weinig. Alleen de rol van Sandra Peeters als tussenpersoon verdwijnt. Consultants zullen nu dus rechtstreeks voor klanten werken en aan hen factureren. “Kmo-zaakvoerders mogen me nog wel contacteren met hun HR-vragen. Ik stuur hen graag door naar de juiste consultant. Ikzelf zal me nu richten op het coachen en begeleiden van directieleden, teams en HR.”