SINC, de Antwerpse studentenorganisatie rond ondernemen, organiseerde dinsdagavond 21 februari in Zaal Ampere in Antwerpen “Future Entrepreneurship”. De toekomst, innovatie en het verband met ondernemen waren thema’s die als een rode draad door de avond liepen.

“SINC wil ondernemen sexy maken onder de studenten. Met meer dan 600 tickets is dit ons grootste project tot nu toe. De tickets waren op twee weken tijd uitverkocht. Daarmee is Future Entrepreneurship het grootste studentenevenement ooit in Antwerpen”, zegt voorzitter Chaim Finizola.

SINC is erin geslaagd een line-up van innovatieve ondernemers, denkers en politici uit te nodigen die hun ideeën over de toekomst van het ondernemen met het publiek deelden. Onder andere vicepremier Alexander De Croo en Marc Van Impe van het elektrisch automerk Tesla spraken de gasten toe.

“Het is geweldig om te zien hoeveel studenten interesse krijgen in ondernemerschap. Daarom zijn deze events zo belangrijk. Ondernemen is trendy in Antwerpen, en dat merk je”, zegt PR-manager Mathias Daeseleire. “We zijn al onze partners zeer dankbaar. Zo ondersteunt stad Antwerpen regelmatig onze initiatieven en merken we dat de stad het belangrijk vindt om ondernemerschap al vanop de studentenbanken te stimuleren. Dit sluit perfect aan bij de missie van SINC.”

Na afloop  vond een netwerkmoment plaats. Foto’s van het event vindt u hierna.