France Vlassembrouck, vennoot bij Loyens&Loeff, heeft samen met haar team het advocatenkantoor van Monard Law versterkt.  France Vlassembrouck is specialist in publiek recht. Ze is als dusdanig aanbevolen door Chambers & Partners Europe en Best Lawyers.

France is advocaat sinds 1993 en legt zich vooral toe op overheidsopdrachten en concessies, stedenbouw en het openbare domein.  Haar klanten zijn zowel Belgische als internationale bedrijven alsook overheden die bij haar terecht kunnen voor advies en voor ondersteuning bij geschillen.

France en haar team zullen de afdeling Publiek Recht van Monard Law vervoegen en vooral opereren vanuit Brussel en Antwerpen.  In die context zal France ook samenwerken met Benoit Samyn in het kader van PPS projecten.

France is afgestudeerd als licentiaat in de Rechten aan de Université Catholique de Louvain (1992) en heeft daarnaast een Bijzondere Licentie in het Economisch Recht van de Vrije Universiteit Brussel (1993).  In 2007 behaalde ze ook het Certificaat Professionele Opleiding in Cassatie.

“France is al 24 jaar een autoriteit in publiek en administratief recht aan de balie van Brussel met een sterke drive en passie voor haar vak en geapprecieerd door haar klanten.  We zijn heel blij dat France de stap heeft gezet naar Monard Law”, zegt Karen Braeckmans, CEO van Monard Law.