Midden oktober opent een nieuwe internationale speler in de cosmeticawereld een shop in Antwerpen. Atelier Rebul deed zijn intrede op de Belgische markt in juli met winkels in Hasselt en Gent.

“In Antwerpen neemt Atelier Rebul zijn intrek in de Wilde Zee, meer bepaald het hoekpand aan de Korte Gasthuisstraat 2”, zegt Guy Rietens van Cushman & Wakefield.

Parabenenvrije cosmeticaproducten op basis van plantenextracten

Atelier Rebul ontwikkelt en produceert parfums en huidverzorgingsproducten volgens de filosofie van de Franse apotheker Jean Cesar Reboul, die teruggaat tot 1985.

De beste plantextracten uit de natuur in combinatie met erkende farmaceutische methodes waar kwaliteit hand in hand gaat met het continu verbeteren van de producten is het recept van Atelier Rebul. Bovendien krijgen de klanten een doorgedreven service, algemeen gezondheidsadvies en begeleiding over hoe de producten te gebruiken. Alle producten zijn bovendien parabenenvrij.

Op 8 mei opende in Kopenhagen (Denemarken) de eerste flagshipstore in Europa. Atelier Rebul heeft nog meer internationale ambities en wil in de komende twee jaar een tiental winkels in de Benelux openen.

Atelier Rebul denkt aan wereldwijde expansie

Kris Gielen van GTC Jewels uit Lummen is de initiatiefnemer voor Atelier Rebul in België. Hij startte destijds voor het Deens moederbedrijf het merk Pandora in België. Onlangs verkocht GTC Jewels alle bestaande Pandora winkels terug aan de moedermaatschappij.
De eerste Atelier Rebul winkels in Hasselt en Gent openden al in juli. Eind augustus volgt een conceptwinkel in Leuven. Twee andere shops in Brugge en Antwerpen zullen respectievelijk in september en oktober openen.
Cushman & Wakefield adviseerde Atelier Rebul met het zoeken en onderhandelen van de winkels in Gent, Leuven, Brugge en Antwerpen.
Het merk biedt in zijn winkels een volledig gamma parfums en cosmetica aan, in het totaal meer dan 150 producten. Rebul heeft de ambitie om over tien jaar wereldwijd 1.000 winkels tot zijn retailnetwerk te tellen.

Meer startersnieuws vindt u hier.