Antwerpen — Na het succes in Gent heeft Bolia een verrassende ‘New Scandinavian Design’ winkel geopend in de Antwerpse Kammenstraat. 

Deens Design

Bolia is een Deens meubelbedrijf dat creativiteit centraal stelt in al zijn ontwerpen. Een groot team van award winning designers zorgt ervoor dat unieke collecties op de markt worden gebracht, vol persoonlijkheid en liefde. Elk design is handgemaakt met gebruik van pure materialen zoals hout, wol, leer en marmer. Geen grote winkels, geen grote stock: alles op maat van de design lovers.
Het merk staat erom gekend meer dan 70% van de productie in Europa te houden. Op die manier hebben ze meer controle over het productieproces en produceren ze hun producten zo duurzaam mogelijk. Bijzonder is dat je alles op maat kan laten maken: zetels, tafels, stoelen… Handgemaakt en aan huis geleverd. De volledige collectie is ook beschikbaar op de webshop bolia.com.

Europa veroveren

Het Deense interieurmerk is al even bezig met een forse uitbreiding. In Amsterdam zijn er inmiddels twee winkels en er wordt gewerkt aan een uitbreiding in Duitsland en Zwitserland. En in België is Bolia dus ook aan een opmars bezig.
Lars Lyse Hansen, ceo van Bolia, die zelf 10 jaar in Brussel woonde, is enthousiast over de uitbreiding in België. “Belgen zijn gek op Scandinavisch design en daarom zijn we heel blij dat we Bolia tot bij hun kunnen brengen. Gent was de eerste flagship store, maar met de winkel in Antwerpen willen we een vaste waarde worden in het Belgische designlandschap”, zegt de ceo enthousiast.

Meer interessante starters vindt u op onze overzichtspagina.