Deurne – Nadat Caroline De Cuyper in 2016 deelnam aan het tv-programma ‘Mijn Pop-Uprestaurant’, een avontuur waar ze vol goesting aan begon maar met een format waar ze haar creativiteit niet in kwijt kon, besloot ze haar buikgevoel te volgen. Ze bedacht een formule die ze op haar website omschrijft met de sleutelwoorden: interior, food & concepts.

Caroline De Cuyper: “Ik wil mensen verwonderen: van de eerste blik die ze in de ruimte werpen tot de laatste hap.”

Vergader- en meetingruimte te huur

Caroline werkt vanuit haar biotoop in Deurne, een prachtig ingericht huis dat ze ook ter beschikking stelt als vergaderruimte of locatie voor een kleinschalig evenement, workshop of brainstorm.
In deze verborgen parel met open keuken en ruim en gezellig terras verzorgt Caroline ‘de catering’ voor maximum 25 personen.

“De liefde voor smaak en een inspirerend interieur is bij mij gegroeid omdat vrienden smulden van mijn gerechten. En plots stond ik in de potten van co-working plek Bar d’Office te roeren. Projectontwikkelaar Gands spotte mijn excentriek gevoel voor stijl en voor ik het wist, richtte ik huizen van expats in België in”, zegt Caroline.
Zo ontstond CDC, een combinatieformule van interieur en gezond eten, interesse voor voedingsleer en de relatie tussen lichaam en geest.

Voor klanten, zowel privé als voor projectontwikkelaars, ontwerpt en realiseert Caroline interieurs met een mix van kunst, design, lokale producten en puur vakmanschap. Ze denkt niet in één stijl, maar creëert een eigen eclectische mix. 
“Ik probeer elk individu te kaderen in ‘zijn’ omgeving. Als hulpmiddel geef ik de klant wat huiswerk mee – een vragenlijst – om me zoveel mogelijk rond te leiden in zijn wereld. Elk project heeft op die manier een eigen paspoort”, verduidelijkt Caroline.

Gezonde bedrijfslunches

Als het op gezonde voeding aankomt, heeft Caroline De Cuyper nog iets speciaals in petto voor bedrijven die het nieuwe werken omarmen en hun werknemers een hoog gehalte ‘thuisgevoel’ willen meegeven.
Caroline verzorgt inspirerende bedrijfslunches: voedzaam, gezond, kleurrijk en lekker. Ze geven goesting om te proeven en zitten boordevol verse kruiden, verrassende groentebereidingen en creatieve smaakcombinaties van over heel de wereld.
Gezond eten is niet langer een trend maar een bewuste keuze. Heel wat aandacht gaat ook naar voedselintoleranties. 
Caroline is trouwens foodcoach voor professionals en adviseert over eigentijdse vegetarische en veganistische gerechten. 
Kortom, CDC verzorgt totaalbelevingen voor horeca en evenementen waarbij het interieurconcept en de menukaart één onvergetelijk geheel vormen. 

Meer starters vind je hier.