Met haar communicatiebedrijf WerkBaAr uit Antwerpen zet ‘barista’ van dienst, Aline Van Bever, haar creatieve kronkels op papier en staat ze klanten vlot te woord. In het najaar van 2017 sloot ze haar carrière als jurist ondernemend af en ontpopte zich tot copywriter en communicatiecoach. 

Aline Van Bever: “Vanuit mijn passie voor taal en een portie schrijfkriebels giet ik het verhaal van ondernemend talent in pittige kopjes.”

Aline bespaart niet alleen ondernemend talent van schrijfangsten, ze bezorgt hun website eveneens warme leads. Ook bedrijven zet WerkBaAr op de kaart met afsmakende webteksten.
“Ik zet hun projecten en evenementen in de kijker met wat pittigheid on top. Mijn pen leidt jou bijvoorbeeld richting SmART@Table, een uniek concept waarin Chef Giuseppe Viola van Atelier-Bleu uit Deurne en het bedrijf Smart Kitchens uit Schoten culinaire puurheid en exlusief design mixen tot een topformule private dining”, zegt Aline.

Als communicatiecoach leert Aline ondernemers en bedrijfsleiders hoe ze met sappige technieken en tips de ideale klant of key-investeerder voor zich kunnen winnen, of hun medewerkers achter hun strategie scharen. “Dat doe ik zowel in open workshops als via individuele trajecten en besloten trainingen in bedrijven. Voor trajecten en trainingen werk ik met menu’s op maat”, gaat Aline verder.

Vooral juristen en advocaten blijven in WerkBaAr niet op hun honger zitten. Met haar juridische opleiding en verleden als advocate schotelt Aline hen een interessant aanbod aan coachingopties voor. ‘Juridische nieuwsbrieven schrijven voor niet-juristen’ of ‘juridische actualia presenteren voor klanten’ zijn slechts enkele suggesties. 

Enkele proevertjes zijn alvast te vinden op de blog van WerkBaAr en de Facebookpagina.