Aartselaar – LeasePlan Belux heeft in België zopas CarNext.com, een onafhankelijk pan-Europees online platform voor gebruikte auto’s gelanceerd. CarNext.com wordt ondersteund door een netwerk van Delivery Stores, waarvan de eerste zich aan de Boomsesteenweg in Aartselaar bevindt. CarNext.com is de logische volgende stap in het ambitieuze plan van LeasePlan Belux om ‘any car, anytime, anywhere’ te leveren.

Johan Portier, Managing Director van LeasePlan Belux: “Er is een stijgende vraag naar kwaliteitsvolle wagens van 3 tot 4 jaar oud en aangezien wij elk jaar gegarandeerd meer dan 250.000 goed onderhouden gebruikte auto’s kunnen leveren, zijn wij uitstekend geplaatst om een antwoord te bieden op deze trend via ons nieuwe CarNext.com platform.”

Hoe werkt CarNext.com?

Alle voertuigen op CarNext.com worden aangeboden tegen een vaste all-in prijs. Klanten krijgen niet te maken met verborgen kosten of onaangename verrassingen. Alle auto’s op CarNext.com komen van zakelijke klanten die hadden ingetekend op het Car-as-a-Service-aanbod van LeasePlan. Het gaat om voertuigen van 3 tot 4 jaar oud die zijn uitgerust met de laatste nieuwe veiligheidssystemen, voldoen aan de huidige milieunormen, met onderhoudsboekje en waarvan bekend is wie de vorige eigenaars waren. Als de klanten niet tevreden zijn over hun aankoop, dan kunnen ze binnen de 14 dagen hun geld terugvragen zonder reden op te geven.

Eerst selecteren kopers de auto’s waarin ze geïnteresseerd zijn op CarNext.com. Nadien kunnen ze die gaan bekijken in Aartselaar en er zelfs een testrit mee maken. Het verkooppunt in Aartselaar biedt plaats aan 75 auto’s buiten en 120 auto’s binnen.

Op korte termijn ook leasing 

De jongere generatie hecht meer en meer belang aan de functionaliteit van een wagen zonder eigenaar van de wagen te moeten zijn. “Particulieren verruilen hun eigen wagen steeds vaker voor een car-as-a-service. Met CarNext.com spelen we in op deze trend van ownership naar usership door op korte termijn onze tweedehandswagens ook aan particulieren te leasen”, zegt Johan Portier.

Meer starters vind je hier.