Dat Antwerpen leeft en er altijd iets valt te beleven, is een feit. Maar een overzicht van al die belevenissen en evenementen bestond niet. De zussen Geudens, initiatiefnemers van FindOut, hebben de oplossing.

Iris Geudens: “Met FindOut beogen wij het meest kwaliteitsvolle, volledige en gebruiksvriendelijke platform van alle evenementen in Antwerpen aan te bieden, met als doel de Antwerpenaren en bezoekers van heinde en verre te inspireren en te vermaken!”

Van Antwerpenaren voor Antwerpenaren en bezoekers

Geboren en getogen in Antwerpen besloten Iris en Maya Geudens een evenementenkalender te ontwikkelen. “In de zomer van 2016 namen we met ons project deel aan de wedstrijd Apps from Antwerp. We eindigden op de vierde plaats en werden overladen met positieve feedback uit onze naaste omgeving en ver daarbuiten. Het was duidelijk: hier moesten we iets mee doen”, zegt een enthousiaste Maya Geudens

Maya was aan de slag als psychologe, Iris deed verschillende jobs in de horeca en werkte als verkoopster. Dit voorjaar gaven de Antwerpse zussen hun jobs op om zich volledig te focussen op het uit de grond stampen van een overzichtelijk en compleet evenementenplatform voor hun Stad. Na maanden hard werk en voorbereiding presenteerden ze vorige week FindOut!

Zoeken kan op verschillende wijzen

Door gebruik te maken van verschillende databases in combinatie met sociale media ambieert FindOut een volledig overzicht van alle evenementen in Antwerpen. Die worden automatisch gepubliceerd op de website. Zoeken kan via verschillende categorieën, op datum en/of op prijs, of via tags.
FindOut is gratis toegankelijk voor zowel de bezoeker als de organisator. Voor organisatoren kan FindOut zelfs nog meer betekenen. Het promoot via Slimme Marketing het evenement bij het aangewezen doelpubliek.

Meerr starters vindt u in onze startersrubriek hier.