Flanders@Work is het onlangs opgerichte HR-kantoor voor interim, werving & selectie en payroll administratie. Het kantoor wil in eerste instantie tegemoet komen aan het groot aantal niet ingevulde technische knelpuntvacatures. Door de heropleving van de economie kwamen er op korte tijd zeer veel vacatures in de technische sector bij waar moeilijk kandidaten voor gevonden worden.

Flanders@Work wil ervoor zorgen dat vooral deze vacatures in heel Vlaanderen worden ingevuld, door de juiste mensen op de juiste plaats. “Dit doen we door zowel de noden van de klant als die van de kandidaten in kaart te brengen en vervolgens te matchen”, zegt zaakvoerder Olivier Seminck.

Samen met een stille vennoot uit de havensector heeft Seminck het kantoor opgericht dat in Deurne aan de Schotensesteenweg is gelegen.

Olivier Seminck: “Flexibiliteit is bij Flanders@Work troef. Onze dienstverlening staat in het teken van de klant wiens noden veranderlijk zijn. Met onze bekwame en enthousiaste medewerkers, die de klant niet alleen als uitzendconsulenten maar als echte partners kan beschouwen, vullen wij deze nood aan flexibiliteit graag in.”

Seminck gaat er prat op dat het kantoor 24u per dag paraat is. “Flanders@Work is continu bereikbaar, want de klant zijn zaak blijft immers ook na de kantooruren draaien”, motiveert de zaakvoerder.

Buiten het interim, werving & selectie en payrolling aanbod, heeft Flanders@Work een samenwerking met enkele gerenommeerde partners om een zo volledig mogelijke totaaloplossing te kunnen bieden.

Meer info over starters vindt u hier.