Growth Inc., het in 2016 door Peter De Keyzer, voormalig hoofdeconoom BNP Paribas Fortis, en Olivier Van Horenbeeck opgerichte strategisch communicatieadviesbureau, groeit in alle opzichten.

Verhuis naar een eigen pand

“Bij Fosbury & Sons konden we snel en efficiënt groeien. Vandaar dat het tijd was voor ons eigen kantoor. We hebben zopas onze intrek genomen aan de Vlaamse Kaai 76 in Antwerpen”, zegt Olivier Van Horenbeeck.

Een snelle groei vraagt om extra mankracht

Growth Inc. helpt zijn klanten te groeien met strategisch communicatieadvies, door hen de aandacht te geven en invloed te bezorgen die ze verdienen. Met Margaux Van der Velde, Jeroen Verelst en Mieke De Sutter werd recent jong bloed aan boord gehaald om het netwerk nog beter te bedienen.

Emelie Vervecken die van bij de start tot het Growth Inc. team behoort, is benoemd tot corporate affairs director.
“In mijn nieuwe functie als corporate affairs director zal ik het management team bijstaan bij de groei van Growth Inc., en het volledige team begeleiden bij persoonlijke groei op de werkvloer en hun relatie naar onze klanten. Daarnaast werk ik op maat gemaakte voorstellen uit om de klanten van Growth Inc. te begeleiden bij hun strategische communicatie naar interne en externe stakeholders, de maatschappij en het beleidsniveau. Steeds met een problem-solving mindset”, zegt Emelie Vervecken.

Om de verdere groei te borgen, is Growth Inc. bovendien nog op zoek naar een public affairs manager, een digitaal ontwerper en een officemanager.

Een overzicht met recente starters vindt u hier.