Kontich – “Al jaren had ik de idee om met zonnebrillen iets te doen. In november 2016 ben ik aan mijn collectie begonnen en in februari 2017 heb ik mijn vennootschap opgericht”, zegt Laurence Bourguignon die zopas haar eerste collectie zonnebrillen heeft gelanceerd.

Veelzijdigheid is de drijfveer achter Laurence D’Ari, het Kontichse zonnebrillabel van Laurence Bourguignon. Ze heeft zelf een behoorlijk indrukwekkende verzameling zonnebrillen en volgde een cursus aan de prestigieuze Ecole des MOF Lunetiers in het Franse Morez. Tijdens die opleiding werd Laurences liefde voor het ambacht aangewakkerd en rijpte de idee om een eigen label te starten.

Hoogwaardige collectie

Door een samenwerking met Italiaanse vaklui werd het eyewear label Laurence D’Ari met de slogan “Antwerp heart, Italian hands” een realiteit. De merknaam is een eerbetoon aan Bourguignons vader, Ari, een man die met bijzonder veel creativiteit en passie in het leven stond.
Kwaliteit staat centraal voor het Antwerpse label van Italiaanse makelij. Elk model uit de collectie is in drie verschillende uitvoeringen met hoogwaardige afwerking verkrijgbaar.
Laurence Bourguignon: “Een bril bestaat uit slechts enkele elementen die bovendien allemaal zichtbaar zijn. Inboeten op kwaliteit is dus geen optie. Je kan niet gaan voor een hoogwaardig montuur en dat dan combineren met inferieure vijsjes. Alles moet kloppen.”

“Dit ben ik”

“Ik hou me niet bezig met trends of een bepaalde doelgroep. Ik wil net komaf maken met typische regeltjes zoals welke montuur bij welke gezichtsvorm past. Er zijn meer mogelijkheden dan de klassiekers die je overal vindt. Kijk naar wie je bent en wat je wil uitstralen, en durf eens een ander model op je neus zetten. Stijlgevoel is niet gebonden aan afkomst of leeftijd”, zegt Laurence.
Laurence D’Ari richt zich tot high end multibrand optiekzaken en sommige conceptstores.
Laurence: “Vanaf januari ga ik mijn collectie ook online verkopen via mijn website. Voorlopig doe ik alles zelf, ook de verkoop.  Zo kan ik het best mijn verhaal en passie met mijn klanten delen.”

Meer interessante starters vindt u op onze overzichtspagina.