In mei was ‘Made in Antwerpen’ getuige van de aankomst van ‘Le Formidable’, het cruiseschip dat voor Antwerpen als vaste verblijfplaats koos. Eigenaars Marc en Ivana Geerts kondigden onlangs aan vanaf september Le Formidable ook als partyhotelschip te zullen inzetten voor weekend party cruises.

Van Antwerpen naar Amsterdam en terug

De partycruises zullen op vrijdag vanuit de haven van Antwerpen om 16 uur koers zetten naar Amsterdam. Telkens worden een buffet en party georganiseerd in het thema van de jaren ’70-’80 en ’90. Na een nachtje varen en feesten komt Le Formidable op zaterdagochtend aan in de haven van Amsterdam. Eerst worden de passagiers vergast op een stevig ontbijt aan boord en nadien kunnen ze Amsterdam bezoeken. Om 20u30 vertrekt het schip terug naar Antwerpen. Zondagochtend verwent vaste cateraar Salons De Boeck de gasten nogmaals met een ontbijt. Na de lunch omstreeks14 uur meert het schip terug aan in de haven van Antwerpen.

Multifunctioneel schip

Het 113,5 meter lange en 16 m brede cruiseschip Le Formidable is geschikt voor diverse doeleinden: congressen, bruiloften, beurzen, modeshows, party’s en bedrijfsfeesten. Het nodige comfort om gevarieerde feesten mogelijk te maken tot 600 personen is aan boord.
Het schip heeft 101 luxe-hotelkamers, verschillende feestzalen, een groot zonnedek, een verwarmd buitenzwembad, een sauna, een fitnessruimte, tal van loungeruimtes, een professionele bedrijfskeuken, een restaurant en een kapsalon.

Samenwerking met reisorganisatie gezocht

Marc Geerts: “Om onze reizen met Le Formidable beter bekend te maken bij het grote publiek en het bedrijfsleven, zoeken we nog een of meer reisorganisaties om zich hierover te ontfermen. Het is onze intentie om in september met onze partycruises te starten.”

Meer info over starters vind je hier.

Foto’s (c) Wilfried Deferme www.freewheel.be