SCHOTEN – Een gezonde geest in een gezond lichaam is het credo van Erland Schönberger. De life coach brengt mensen via inspanning tot ontspanning. Vanuit zijn eigen behoefte aan me-time stelde hij enkele specifieke programma’s samen die individuen en teams toelaten om weer terug te keren naar hun essentie.

Erland Schönberger zet de kracht van natuur en beweging in om mensen fysiek en mentaal sterker te maken.

“Op een gegeven moment voelde de nood om de dagelijkse rush eens echt te onderbreken: vanop een afstandje beschouwen wat vandaag is en vrijuit dromen over morgen. Als ondernemer kriebelde het dan ook om hier mee aan de slag te gaan en zo zijn de Schönberger herbrontrips tot stand gekomen”, getuigt Erland.

Één met de natuur

Het huidige programma-aanbod ‘puur herbronnen’ is gebaseerd op de 4 natuurelementen: een 3-daagse in Cadzand aan zee of in de Ardennen, een weekje in de Oostenrijkse bergen of onder de deugddoende zon op de Dominicaanse Republiek. Erland heeft zich voor elk van deze herbrontrips omringd met een team van experten die de totaalbeleving onvergetelijk maken.

“Naast de standaardprogramma’s, werken wij voor bedrijven ‘off-sites’ op maat uit zodat de activiteiten optimaal gecombineerd worden in het kader van het bewerkstelligen van het beoogde resultaat: teambuilding, strategiebepaling, veerkracht, enzoverder. Het is een kwestie van het jezelf of je team te gunnen om even te vertragen om er nadien met opgeladen batterijen weer te kunnen invliegen.”

Tevreden klanten

Schönberger staat intussen op wekelijkse basis een 25-tal ceo’s, ondernemers en andere topprofielen uit het Antwerpse bij. Zij worden in groep of individueel begeleid.

“Geen zware gesprekken, maar tijdens een sportieve sessie het hoofd vrijmaken, nieuwe inzichten krijgen en innerlijke rust vinden. Je bent er even helemaal uit”, klinkt het bij Dirk Vandeputte, ceo van Vandeputte Safety en nieuwe voorzitter van Etion.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Hebt u ook net een eigen onderneming opgestart of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien zelf in de schijnwerpers te staan.