Antwerpen – Anneke Pauwels en Katarina Vercammen lanceren The Dear Hunters. Neen, geen jachtwinkel, maar een boutique agency voor mode-, lifestyle-, beauty- en interieurmerken. The Dear Hunters jagen op én vangen het best mogelijke creatieve team per project, van concept over uitvoering tot afwerking.

Anneke Pauwels en Katarina Vercammen: “Als boutique agency onderscheiden we ons door een flexibele, efficiënte en persoonlijke aanpak. We zijn een agentschap met een kleine en transparante structuur.”

Brede ervaring en internationaal netwerk

The Dear Hunters van dienst zijn Anneke Pauwels en Katarina Vercammen. Twee dames met tonnen ervaring in talent management en film- en fotoproductie.
Anneke Pauwels werkte meer dan tien jaar als professioneel model en daarna als casting agent. Ze deed ook ervaring op als marketing en new bizz producer bij filmproductiehuis Roses are Blue en maakte een korte stop bij een reclamebureau. Vanaf 2009 was Anneke co-founder en managing partner bij het in Antwerpen gebaseerde foto management en productie agentschap Initials LA. In juni van vorig jaar besloot ze – na bijna tien mooie jaren – afscheid te nemen.
Katarina Vercammen richtte in 1999 fotoagentschap Ultraviolent op. Nadien startte ze samen met haar man Bjorn Tagemose ‘Shoot The Artist’. Meer dan 15 jaar werkte ze er aan boeiende projecten in de reclame-, mode- en muzieksector. Ze produceerde o.m. de film en live show ‘Gutterdämmerung’ met artiesten als Grace Jones en Iggy Pop. Haar jarenlange samenwerking met music agents, tour promotors en Europese PR-agentschappen geven Katarina een internationaal profiel.

Op zoek naar de juiste talentmix

Samen gaan The Dear Hunters op zoek naar de juiste talentmix. Dat kan een volledig creatief team zijn of die ene ontbrekende schakel in de ketting. Doorheen de jaren hebben Anneke en Katarina een internationaal creatief netwerk opgebouwd. Het zal dus niet verwonderen dat zij aan elk project een op maat gemaakt team van freelancers kunnen geven.
“Zo kunnen overbodige kosten en de druk om vaste werknemers te moeten betalen, vermeden worden. We kiezen onze projecten zorgvuldig en kunnen kort op de bal spelen. De coördinatie en opvolging van het project zal altijd door één van ons beiden gebeuren. Wij staan borg voor een direct en persoonlijk contact, service en kwaliteit”, zeggen Anneke en Katarina.

The Dear Hunters kunnen ook ingeschakeld worden voor het ontwikkelen en uitwerken van concepten en campagnes voor merken, merk- en communicatiestrategieën, grafisch ontwerp, art direction, copywriting, fotografie en film, pop-ups en winkelconcepten, en meer.