Startersnet uit Westmalle, The Marketinglab uit Vremde en Ad2Sales Management-Sandler Training uit Beerse lanceren samen een wedstrijd voor starters die in Vlaanderen hun activiteit in hoofdberoep zijn gestart na 1 januari 2015. Van Starter tot Topper is dan ook onze ‘Starter van de Week’.

Chris Cuppens, Ad2Sales Management-Sandler Training: “Aan starters wordt wel verteld wat mag en moet. Maar hen wordt niet gezegd dat ze problemen zullen ondervinden en de realiteit niet overeenstemt met de ‘klas’ situatie. Daardoor geraken ze ontmoedigd. Dat is dan ook de reden waarom we deze wedstrijd organiseren.”

Verloop van de wedstrijd

Van Starter tot Topper begint op 15 oktober. Op 15 november 2017 worden de inschrijvingen afgesloten. Geïnteresseerde kandidaten dienen zich dus vóór 15 november 2017 aan te melden bij de organisator. Na inschrijving ontvangt de deelnemer een aanbeveling en richtlijnen om zijn dossier zo optimaal mogelijk voor te stellen. De organisator zal uit de ingezonden dossiers maximum 5 deelnemers selecteren die uitgenodigd worden voor een gesprek om hun dossier toe te lichten. Tenslotte zal de organisator de winnaar kiezen!

What’s in voor de winnaar?

De winnaar wordt midden december bekend gemaakt en krijgt in 2018 een jaar Sales & Marketing begeleiding om beter met de dagelijkse situaties om te gaan en zo het bedrijf op het goede spoor te zetten.
Het pakket vertegenwoordigt een waarde van 8.000 Euro en bestaat uit:
– 1 jaar verkoopbegeleiding bestaande uit specifieke training, aanleren van technieken en de nodige coaching;
– 1 jaar marketingondersteuning: hoe je bedrijf beter positioneren?
– 1 jaar lidmaatschap van Startersnet en gebruik van het netwerk en activiteiten.

Nog even herhalen dat de wedstrijd open staat voor starters die in Vlaanderen met hun activiteit in hoofdberoep zijn gestart na 1 januari 2015.