Nathalie Bekx, ceo en stichter van Time4Society organiseert voor de derde keer de verkiezing van de ‘CSR Professional of the Year’ op 22 februari. 105 personen zijn genomineerd door collega’s, klanten of sympathisanten die vaak vol bewondering kijken hoe één persoon een levensgroot verschil kan maken.

Nathalie Bekx: “Voor deze editie hebben we zeer sterke finalisten, ook uit het Antwerpse. Bij de grote bedrijven is Eric de Deckere, senior technisch manager Sustainable Transition van het Havenbedrijf Antwerpen, één van de drie finalisten en bij de kmo’s is Ingrid Verduyn, co-oprichter en ceo van WaW uit Antwerpen, een sterke kanshebber.”

Breng je stem uit

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor zowel grote bedrijven als kmo’s. Vaak ligt het initiatief om duurzamer te ondernemen bij een sterke trekker binnen het bedrijf. Dat kan de HR manager zijn, de ploegbaas, de directiesecretaresse of de ceo. “Met de verkiezing van de CSR Professional of the Year willen we de inzet van deze personen in the picture zetten en hun verhaal brengen om zo ook andere bedrijven te inspireren”, zegt Nathalie Bekx.
Wil je nog stemmen op de Antwerpse kandidaten voor CSR Professional of the Year of zelf het event bijwonen op 22 februari, ga dan naar www.csrprofessionaloftheyear.be

Doe mee aan de enquête

Nathalie Bekx doet momenteel een bevraging om de visie, verwachtingen en toekomstplannen rond duurzaam ondernemen van de meest diverse organisaties en ondernemingen in België in kaart te brengen. 
Ook de mening van ‘Made in’ abonnees doet hier ter zake. Hoeveel belang hecht u aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Of vindt u dat duurzaamheid wordt overroepen? Neem deel aan Nathalie Bekx’ enquête rond duurzaam ondernemen. Een 10-tal minuten van uw tijd volstaan. Klik hier.om de bevraging in te vullen.