ANTWERPEN – Club Cabane is opnieuw opengegaan voor het publiek. Tot en met midden september is het strandpaviljoen op Linkeroever omgevormd tot Club Cabane Familiy Beach Edition 2018. Aan de oevers van de Schelde kunnen families er genieten van de zomer.

Club Cabane neemt al meer dan 15 jaar een plaats in op het strand van Antwerpen. Jarenlang was de locatie bekend als beachclub met restaurant, maar sinds enkele seizoenen was het enkel beschikbaar voor verhuur en werden er meerdere corporate en privé-evenementen gehouden. Nu heropent Club Cabane voor het grote publiek en richt het zich vooral tot gezinnen. Zo zijn er heel wat speeltuigen en kinderanimatie.

“Ons terrein is geheel afgesloten én onder permanent toezicht van een gediplomeerde kinderoppasser. Zo kunnen de kleinsten niet ontsnappen en spelen ze geheel veilig binnen de bewaakte perimeter”, vertelt Wim Van der Borght, ceo van de Shrimp Tempura Hospitality Groep waartoe Club Cabane behoort. “Verder voorzien we gecontroleerde toegangen met poortjes met een drukknop op een hoogte waar kinderen niet aan kunnen. Bovendien hebben al onze medewerkers een EHBO cursus gevolgd.”

Uniek kader

Club Cabane heeft ook een keuken die de hele dag open is. Er is een uitgebreide brasseriekaart met enkele frisse snacks en gerechten.

“Club Cabane Family Beach wordt de plek waar iedereen voluit van de zomer zal kunnen genieten. Voor de ouders voorzien we een uniek kader dat uitnodigt om in alle rust te genieten, terwijl de kinderen vrijuit veilig kunnen spelen”, aldus Wim Van der Borght.