Syntra-AB stimuleert ondernemingszin

syntraSinds begin dit jaar is de hoofdzetel van Syntra-AB gevestigd in het gloednieuwe gebouw aan de Antwerpse Singel, vlakbij het station van Berchem, de vroegere site van Post X. Het is het eerste afgewerkte gebouw van een corporate village waar werkgelegenheid zal zijn voor zo’n 5000 mensen. Syntra is een specialist in vakopleidingen en heeft een breed aanbod voor gespecialiseerde praktijklessen in meer dan 20 sectoren. Het gaat dan zowel om dag- als om avondcursussen.

Kenmerkend voor de opleidingen van Syntra AB zijn de docenten. Het zijn allemaal professionelen die vanuit hun eigen praktijkervaring cursisten begeleiden om vak- of ondernemerscompetenties verder te ontwikkelen.

Syntra-AB heeft tot doel de ondernemingszin in Vlaanderen te stimuleren en te ondersteunen. Met de nieuwe, prestigieuze huisvesting heeft de opleidingsverstrekker alle troeven in handen om het bedrijfsleven nog beter en gerichter van dienst te zijn. Speciaal voor kmo’s lanceert Syntra-AB dit voorjaar de Antwerpse KMO-Academie, korte, relevante trainingen van 1 tot 4 halve dagen.

“Tijdens deze gebalde sessies delen professionals uit de kmo-praktijk hun inzichten en geven ze onmiddellijk bruikbare tips”, vertelt Jeroen Dutoy, sectorconsulent Bedrijfstrainingen bij Syntra-AB. “Thema’s zijn bijvoorbeeld personeelsbeleid, marketing, verkoop en strategie voor de kmo, meepraten met de boekhouder, subsidies, energiekosten, uw rechten bij controles en inspecties,… Met gebruik van de kmo-portefeuille betaal je zelfs minder dan 100 euro per sessie.”

Meer informatie op www.antwerpse-kmo-academie.be