ANTWERPEN – De Rode Duivels spelen dinsdagavond 10 juli in Sint-Petersburg de halve finale van het WK voetbal tegen Frankrijk. Speciaal daarvoor chartert The Aviation Factory een extra Boeing 737 naar de Russische stad.

Het Antwerpse luchtvaartbedrijf The Aviation Factory heeft een bijkomende Boeing 737-800 gehuurd voor Rode Duivels-supporters die dinsdag in Sint-Petersburg de halve finale van het WK voetbal tegen Frankrijk willen bijwonen. Er zijn in totaal 189 plaatsen beschikbaar. Een FAN-id is noodzakelijk.

De 737-800 van TUI vertrekt op maandagavond 9 juli om 22u10 vanuit Brussel en landt drie uur later in Sint-Petersburg. De terugvlucht vanuit Sint-Petersbrug vertrekt op woensdagochtend om 04u10 lokale tijd. Het vliegtuig is opnieuw in Brussel om 06u10.

​The Aviation Factory is marktleider in de Benelux inzake het organiseren van luchtvervoer op maat. Het bedrijf organiseert vluchten voor productlanceringen en incentives, sportcharters, overheids- en congresvluchten en VIP-vluchten. In totaal gaat het jaarlijks om meer dan 2500 vluchten. Naast de hoofdzetel in Antwerpen heeft The Aviation Factory ook kantoren in Nederland, Frankrijk, Spanje en Portugal.