Twee jonge Antwerpen hebben hebben een herenhuis uit de 19de eeuw ingericht als guest house en als plek om events te organiseren. De naam, the Collector’s House geeft al aan welke kant het opgaat.  

The Collector’s House huist in een charmant herenhuis uit 1870 en is gelegen in het historische en culturele hart van Antwerpen: de Wolstraat.  In de zestiende eeuw huisden daar Engelse wolkooplieden. Broer en zus Arno (23) en Lana (26) Scatorchia zijn de initiatiefnemers. Lana is freelance grafisch vormgever, en ontwikkelt ook haar eigen projecten. Zo stampte zij het voorbije jaar DOYOU studio (modelabel met one of a kind items) en Flash Shop (tijdelijk winkelconcept in Antwerpen, Gent en Berlijn uit de grond. De focus ligt in beide gevallen op jonge Belgische en Nederlandse merken. 

Arno studeerde interieurvormgeving. Zijn theorie kon hij in The Collector’s House in de praktijk brengen.

Op het gelijkvloers is er een mooie, open ruimte die dienst doet als polyvalente eventruimte. Deze ruimte van 90 m² zet de toon voor de rest van het pand: authentieke elementen worden gecombineerd met hedendaagse en bohemian interieurobjecten.

De eventruimte kan gehuurd worden door particulieren en bedrijven. Het is de perfecte locatie voor tal van evenementen: exposities, workshops, fotoshoots, enz.  
Daarnaast organiseren Lana en Arno elke maand een eigen event zoals een zondagse brunch, een High Tea moment en yoga sessies.