Internetbeveiliger SecureLink uit Wommelgem heeft een nieuwe CEO. Het is Thomas Fetten die overkomt van Getronics, waar hij COO was. SecureLink is één van de grootste onafhankelijke cybersecurity- en Managed Security Services Providers. 

De uitbreiding van het managementteam was nodig wegens de snelle groei van het bedrijf, zegt SecureLink in een persbericht. Thomas Fetten heeft zijn sporen verdiend bij diverse technologiebedrijven in heel Europa. Eerder was hij aan de slag bij IBM, zowel in de Verenigde Staten als in Europa.

Marco Barkmeijer, medeoprichter en uittredende CEO, zal zich als Chief Commercial Officerrichten op verkoop, marketing en leveranciers richten. Hij blijft ook bestuurslid en aandeelhouder. “Ik ben erg blij dat Thomas bij het SecureLink-team komt”, zegt Marco Barkmeijer. “Zijn ervaring zal ons helpen ons doel te bereiken, nl. de wereldwijde leider in cybersecurity worden”.

De nieuwe CEO Thomas Fetten zegt verheugd te zijn om de groeistrategie van het bedrijf voort te kunnen zetten. “SecureLink kan bogen op de expertise van meer dan 650 cybersecurity deskundigen, op de Cyber Defense Centra (CDC’s) en op sterke partnerschappen met de leveranciers van beveiligingsoplossingen. Dat biedt ons een sterke basis om te blijven groeien” aldus Fetten.