ThreeAndMore professionaliseert verenigingen

feloxThreeAndMore heeft een kapitaalverhoging opgezet van 1 miljoen euro. De investeerder Michel Akkermans neemt op die manier een participatie in de Antwerpse start-up. ThreeAndMore biedt verenigingen en communities een platform aan met tools om de organisatie te versterken.

Een vereniging bestaat traditioneel uit minstens drie leden: vandaar de naam ThreeAndMore. Elke vereniging die zichzelf respecteert moet nogal wat administratieve uitdagingen verwerken. De nodige documenten bevinden zich anderzijds op de meest uiteenlopende communicatietools zoals Facebook, WhatsApp, email enz. Het nieuw opgerichte platform heeft zich tot doel gesteld om alles te vereenvoudigen binnen één systeem. Op die manier kunnen verenigingen hun administratieve documenten makkelijker beheren. De ingebouwde software maakt alles veel eenvoudiger. Op die manier is trouwens ook interactie mogelijk tussen de organisatie en de leden.

Het gebruik van het platform is gratis voor de verenigingen zelf. Het bedrijf hoopt zijn inkomsten te halen uit publiciteit en advertenties.

Nauwelijks enkele maanden na de opstart had het platform al onmiddellijk verscheidene duizenden gebruikers. Tot zelfs in de Verenigde Staten. In die mate dat de oprichters Guy Van Looveren en Felix Kimball de noodzaak zagen om hun startup verder te professionaliseren. Vandaar de kapitaalverhoging en de contacten met investeerder Michel Akkermans. Akkermans trad onlangs overigens ook al toe tot het kapitaal van Rombit, een andere Antwerpse startup.

Het jonge bedrijf telt inmiddels reeds zo’n 25 vaste personeelsleden.

Foto: Guy Van Looveren en Felix Kimball.