Na de succesvolle eerste editie van ‘Made in Antwerpen Live’ in 2015 is dit toonaangevend evenement inmiddels een jaarlijkse must geworden voor Antwerpse ondernemers. Op woensdag 4 oktober brengt ‘Made in Antwerpen Live’ de top van de ondernemerswereld bij elkaar in The Aviation Factory in Deurne.

7 vragen aan…

Voorafgaand aan het evenement leren we de gastsprekers alvast beter kennen en stellen we hen 7 merkwaardige vragen. Vanaf volgende week leggen we iedere dinsdag één van hen op de rooster. Hieronder een kort overzicht van wie dit zijn.

Isabelle Dumortier

Deze jonge onderneemster heeft tot nu toe een bijzonder loopbaanparcours afgelegd. Niet minder dan drie bedrijven heeft Isabelle Dumortier al opgericht, waaronder Tutu-shop. Bij de voorbereiding van een vrijgezellenparty ontdekte zij een gat in de markt: trendy en eigentijdse tutu’s die je streetwise kan dragen en niet alleen in de balletschool. Op enkele maanden tijd bouwde ze een succesrijke webshop uit die momenteel zelfs internationaal doorbreekt. Tussen de oprichting van haar drie bedrijven door was Isabelle consultant in digitale transformatie. Een thema dat Isabelle behandelt in het boek dat zij binnenkort in eigen beheer uitbrengt. Online starten: van vaag idee tot multinational. Hoe pak je digitalisatie betaalbaar aan? Deze onderneemster heeft dus wel een en ander mee te geven op het vlak van online starten.

Jacques Vandermeiren

Sinds januari 2017 leidt Vandermeiren het Havenbedrijf Antwerpen. Tot januari 2015 was hij ceo van netwerkbedrijf Elia. Zijn ruime ervaring in de energiesector komt nu goed van pas bij het industriële gebeuren in de haven.

Inge Boets

Zij verliet haar topfunctie als Global Risk Leader bij EY om haar passie voor Italië naar Antwerpen te brengen. In 2011 opende ze La Scoperta, een enoteca (wijnhandel) en speciaalzaak met Italiaanse streekproducten. La Scoperta was en is nog steeds de persoonlijke ‘ontdekkingstocht’ – in het Italiaans ‘scoperta’ –  van Inge Boets naar beleving van authentieke smaken.

Pieter Lesage

Begin dit jaar werd de oprichter-ontwerper-ceo van Studio Dott tot Antwerpse Jonge Ondernemer verkozen. Hij richtte Studio Dott op in 2000, nog tijdens zijn studies Productontwikkeling in Antwerpen. Vandaag is Studio Dott een allround creatief design bureau met kantoren in Antwerpen en Hong Kong.

Kris Peeters

Sinds oktober 2014 is Kris Peeters Vice-Eersteminister en Minister van Werk, Economie en Consumenten van de Federale Regering. Alvorens zijn politieke carrière (CD&V) aan te vatten, was hij secretaris-generaal en gedelegeerd bestuurder van UNIZO (Unie van Zelfstandige Ondernemers). Momenteel is Peeters kandidaat om burgemeester van Antwerpen te worden. ‘Made in Antwerpen Live’ is benieuwd naar Peeters’ visie op ondernemerschap en wat hij voor ondernemers in Antwerpen kan betekenen.

Schrijf nu in

Tijdens ‘Made in Antwerpen Live’ wordt je brein gestimuleerd door deze inspirerende sprekers, Voor en na het officiële gedeelte, is er ruimte voor netwerkmomenten. We sluiten de namiddag af met een uitstekend buffet van streekgerechten dat je smaakpapillen op de proef stelt.
Inschrijven doe je via www.madeinlive.be/antwerpen.
Twijfel je nog? Bekijk dan onze aftermovie van vorig jaar en ontdek wie er toen van de partij was: