Antwerpen  – Amper een half jaartje geopend is De Serre, het restaurant van de toekomst en proeftuin voor de nieuwste horecatechnologieën, al toe aan een kersvers hoofdstuk. Niet enkel wordt de self service-formule bijgestuurd. Met Jeremy Meirte – ex-Mijn Pop-Uprestaurant en sterrenzaak dEssensi in ‘s Gravenwezel – haalt het ook een absolute topchef in huis om de keuken tal van inspirerende horizonten uit te sturen.

Jeremy Meirte: “In De Serre zie ik een prachtige nieuwe uitdaging, waarbij ik vooral zal proberen om mijn ervaring in culinaire restaurants te vertalen in het fast-casual concept van De Serre.”

Fast food meets bistronomy

Met Jeremy Meirte haalt De Serre een jonge topchef in huis. Meirte raakte bekend door zijn deelname aan het VTM-programma Mijn Pop-Uprestaurant in 2014 en werkte nadien voor verschillende opdrachtgevers waaronder tot voor kort sterrenrestaurant dEssensi in ’s Gravenwezel. Aan Jeremy om de kaart van De Serre, die healthy en caloriearm combineert met comfort food, een eigen culinaire invulling te geven. De Serre tracht zo zijn snel-en-gezond-concept “fast food meets bistronomy” met een uitgesproken liefde voor lokale producten naar het hoogste niveau te tillen. Kwestie van de resto-beleving zelfs binnen een innovatief kader tot één van de absolute troeven te maken.
Vanaf 20 november – een week na de Horeca Digital Days #01 (zie ons ander artikel van vandaag) – staat Jeremy Meirte klaar voor een nieuw hoofdstuk van De Serre. “Ik kijk ernaar uit om er iets moois en erg lekkers van te maken”, besluit Jeremy Meirte enthousiast.