Om het veiligheidsbeleid krachtdadig verder te zetten en alle medewerkers continu bij te scholen heeft Transport Joosen uit Antwerpen besloten om de bestaande samenwerking met Atrium Opleidingen uit Ham voor vijf jaar te verlengen. Transport Joosen is niet voor niets ‘Transporteur van het jaar’.

Yves Haud’huyze, COO bij Transport Joosen: “Ik ben erg verheugd dat de veiligheidsinspanningen en opleidingen die we de laatste jaren gedaan hebben nu door de buitenwereld erkend worden. Voor ons is het dan ook belangrijk dat we de banden met onze exclusieve opleidingsverstrekker nauw aanhalen. Het afsluiten van deze verbintenis voor vijf jaar met Atrium Opleidingen verzekert ons dat we in de toekomst de garantie hebben dat ons veiligheidsniveau op punt blijft en zelfs nog verhoogd kan worden.”

Transport Joosen vindt veiligheid op de weg zeer belangrijk. Getuige hiervan zijn onder meer de ondertekening van het Truckveilig Charter. Het bedrijf werd niet voor niets door de sector verkozen tot ‘Transporteur van het jaar’ tijdens de afgelopen editie van de Transport & Logistics Awards.

Pablo Coosemans, zaakvoerder bij Atrium Opleidingen: “Transport Joosen is voor ons een dankbare klant. Zij volgen geen opleiding omdat het moet, maar gaan voor de meerwaarde die we hen bieden. Zij pikken alle details op. Van in het kantoor van de directie tot in de cabine van de vrachtwagenchauffeur draagt Transport Joosen het veiligheidsbewustzijn uit. Daarom geven we geen fles champagne aan de zaakvoerder, maar trakteren we het hele bedrijf op een frietje van de foodtruck.”