Antwerpen – Op 28 november ondertekenden Confederatie Bouw Provincie Antwerpen en Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland een samenwerkingsovereenkomst.

Stéphane Verbeeck, voorzitter Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: “Onze beide organisaties verdedigen de belangen van de bedrijven in een vrije markteconomie. Het is dus logisch dat we met één stem zullen spreken in gemeenschappelijke dossiers.”

Beide organisaties willen de dienstverlening aan hun leden maximaal uitbouwen om zo de werking nog efficiënter te maken. ‘We zullen dan ook onze experten delen met elkaar en elkaar op de hoogte houden van nieuwe tendensen en ontwikkelingen in de sector. We hebben allebei een breed opleidingsaanbod voor onze leden en gaan bekijken hoe we elkaar mogelijk ook in dit aanbod kunnen versterken en ondersteunen.Ten slotte willen we ook graag een actieve partner zijn in de acties die voortvloeien uit het Routeplan 2020, het traject dat de Antwerps-Wase Kamer samen met een aantal partners uittekende om de duurzame economische groei in onze regio verder op weg te zetten’, zegt Bob Van Poppel, ondervoorzitter Confederatie Bouw Provincie Antwerpen.