Ranst – Standenbouwer, signmaker en interieurinrichter total concept® slaat de handen in elkaar met Patrick Notenbaert, de drijvende kracht achter het Lokerse PN Standenbouw & Interieur. Het doel is een stevige kwaliteitsinjectie te bekomen op het gebied van maatwerk interieurinrichting.

Tom Vanbussel, managing director van total concept®: “Met deze samenwerking zetten we onze grote ambities als corporate interieuraanbieder aanzienlijk kracht bij.”

De ontbrekende schakel

Na 50 jaar expertise in signmaking en meer dan 20 jaar in standenbouw, is total concept® een gevestigde waarde op het gebied van commerciële bedrijfscommunicatie. Aan het portfolio werd enkele jaren geleden een nieuwe business unit toegevoegd: Interieurinrichting.

“Een logische uitbreiding”, verklaart Tom Vanbussel, “want wanneer we de beursstanden van onze klanten verzorgen, is het interieur steeds een bepalende factor in de algemene look & feel van de stand. Het verdient dus sowieso al alle aandacht in ons dagelijks werken. Bovendien zorgen we er ook voor dat de signalisatie op de bedrijfssite en de points of sale van onze klanten conform de branding is. Aangezien we onze klanten totaalconcepten in visuele bedrijfscommunicatie aanbieden, is het een logische volgende stap om diezelfde branding door te trekken in hun eigen corporate interieur.”

Een perfecte match

total concept® richt zich op vergaderzalen, ontvangstruimtes, kantoren, winkelconcepten, showrooms en pop ups van bedrijven, retailers, horeca en openbare besturen. Om het als interieurinrichter tot een gevestigde waarde te brengen had het bedrijf nood aan de ervaring en het vakmanschap van een rasechte interieurbouwer.
“Die vonden we in Patrick Notenbaert uit Lokeren. Zijn ervaren team en onze schrijnwerkerij bundelen nu de krachten en buigen zich voortaan samen over onze interieurprojecten”, zegt Tom Vanbussel.

Lokers enthousiasme

Ook in Lokeren is men enthousiast met de bereikte overeenkomst. “PN Standenbouw & Interieur was op een kantelpunt gekomen”, stelt Patrick Notenbaert. “Daardoor waren we al langer op zoek naar de ideale manier om een verdere groei te verwezenlijken, terwijl de best mogelijke dienstverlening naar onze klanten toe en een evenwichtige work/life-balance voor ons eigen personeel gegarandeerd bleef. Al snel bleken onze ambities en die van total concept® heel wat raakvlakken te hebben, wat een samenwerking in feite alleen maar logisch maakte. Door dit partnership kunnen we onze positie in de markt fors versterken en onze klanten van de twee beste expertises laten genieten.”