Regus opent dit najaar twee nieuwe plekken voor mobiel werken in Antwerpen. Een in de Lange Lozanastraat met 190 werkplekken en 2 vergaderzalen,  een tweede, aan de Noorderlaan aan de toegang naar de Antwerpse haven, met 194 werkplekken en 6 vergaderzalen.

Het centrum ‘Regus Antwerpen Harmonie’ is prima bereikbaar met het openbaar vervoer.  Sterke punten zijn het hippe design en een overvloed aan daglicht.

‘Regus Antwerpen Port Atlantic House’ bevindt zich op het raakpunt van stad en haven. Goed gelegen dus voor wie zaken te doen heeft met havenbedrijven en met de petrochemische sector.

William Willems, Algemeen Directeur van Regus België: “Met de twee nieuwe centers krijgen we er in de economische hoofdstad van Vlaanderen in één klap bijna 400 werkplekken bij, op net geen 2800 m2 kantooroppervlakte.”

De nieuwe centers zijn uitgerust met ondersteunende diensten zoals meertalige telefoonbeantwoording en administratieve ondersteuning.

In totaal heeft Regus in België nu 31 centers, een viervoudiging in de afgelopen vijf jaar. Regus beschikte in Antwerpen al over 3 business centers: één in het centrum, één aan de Singel en sinds het najaar van 2016 ook één in de geklasseerde voormalige wachtruimte in het Antwerpse centraal station.

Wereldwijd biedt Regus 3.000 business centers aan in meer dan 100 landen en 1.000 steden.