Tweede editie “Future Entrepreneurship’ SINC lokt ruim 800 studenten

SINC, dé Antwerpse studentenorganisatie rond ondernemen, organiseerde woensdagavond 22 februari “Future Entrepreneurship”. Ruim 800 student-ondernemers kwamen gisteren samen in de Zuiderkroon in Antwerpen voor een avond vol technologie, toekomst en ondernemerschap.

SINC zette een indrukwekkende line-up van innovatieve ondernemers op het podium, en dat al op de tweede editie. Solarimpulse, WeTransfer, Delft Hyperloop, Stad Antwerpen en Jasnarok doopten de studenten om tot futuristen. De sprekers van de future brachten een knap staaltje aan new age of mobility, sustainability, product development, smart cities, fashion tech en AI. Bovendien, entertainden ze de toekomst fanaten met prachtige beelden waarbij Elon Musk, de hyperloop pod en het zonnevliegtuig eruit sprongen. Jasna Rokegem pakte zelfs live uit met een type smart clothing, dat onder andere emoties uitdrukt in lichtkleuren. Een artificiële presentatorstem stuurde ook nog eens het hele event aan.

Met heel wat nieuwe ideeën en inzichten op zak, mochten de student-ondernemers ook nog eens deelnemen aan de tech fair. De standhouders presenteerden heel wat nieuwe snufjes zoals VR brillen, elektrische auto’s en een slimme robot. Partner Made in Antwerpen is trots!