In maart 2017 stroomden meer dan 350 Antwerpse ondernemers en bedrijfsleiders samen op de Luchthaven van Antwerpen om deel te nemen aan de eerste editie van ‘Antwerps Business Event’, of #ABE17. Het lag dan ook voor de hand dat er een tweede editie zou komen: 9 maart 2018 in Kinepolis.

Organisator Tom Hofman en zaakvoerder van 7211 BVBA: “Er was duidelijk behoefte aan een netwerkbeurs met exposure die ook voor kleinere KMO’s en freelancers vanuit kostenoogpunt haalbaar was. Nog voor #ABE17 ten einde liep, vroegen de standhouders mij om een tweede editie.”

Vijftien gastsprekers zullen het op 9 maart hebben over heel uiteenlopende onderwerpen en de bezoekers kunnen kennismaken met 58 interessante partners en standhouders, bijna dubbel zoveel als vorig jaar. 
Er worden nog meer networkgames dan vorig jaar georganiseerd. Ook zijn er enkele nieuwe invalshoeken. Zo vind je er een heuse HR-Plaza, een centrale plaats op de beursvloer waar HR-specialisten de meest uiteenlopende vragen van bezoekers beantwoorden, en de Women’s Corner die volledig gericht is op het toenemend aantal zakenvrouwen. #ABE18 heeft dit jaar de steun van mediapartner ‘Made in Antwerpen’.  

In het verlengstuk van Antwerp Netwerkmeetings 

Samen met Karine Vanderlooven en project-peter Roel Janssens, organiseert Tom Hofman al vijf jaar de Antwerp Netwerkmeetings in de ING hoofdzetel in Antwerpen.
“Tijdens de Antwerp Netwerkmeetings merken we telkens opnieuw hoe aangenaam het is voor ondernemers om ongedwongen te kunnen kennismaken, vragen stellen, advies inwinnen, kortom echt netwerken met andere ondernemers, zonder het gevoel te krijgen dat men enkel op verkopen belust is. Het Antwerps Business Event is eigenlijk een heel grote Antwerp Netwerkmeeting, waarin we dezelfde laagdrempeligheid, maar evengoed diezelfde ongedwongen sfeer willen behouden, in combinatie met een extra aanbod aan interessante mogelijkheden”, zegt Tom.

Info en tickets voor #ABE18 vind je hier