Tweede vestiging voor Suerickx Industrial

halloSuerickx Industrial heeft een tweede vestiging geopend in de haven van Antwerpen. Het bedrijf uit Herentals wil aan de Vossenschijnstraat “dichter bij zijn industriële klanten zitten.”

De Group Suerickx is gegroeid uit het initiatief van Christophe en Olivier Suerickx die zich op de bouwmarkt gingen specialiseren in industriële renovatie. Ze bouwden daartoe een groep met in totaal zeven verschillende ondernemingen uit. Suerickx Industrial spitste zich vooral toe op de renovatie van industriële complexen en sites. Het bedrijf onderscheidt zich door het hanteren van strenge veiligheidsnormen en het aanbieden van een strikte planning. Activiteiten zijn dakwerken, industriële straal- en schilderwerken, vloersystemen, betonherstellingen en civiele bouwkunde en waterdichting.

Omdat het bedrijf uit de Kempen de laatste jaren nogal wat klanten in de haven van Antwerpen binnenhaalde werd besloten om een eigen vestiging te openen in de Scheldestad en op die manier dichter bij de klanten aan te zitten. De groep is overigens ook actief in Nederland. De vestiging is vandaag al operationeel maar wordt in de gegeven omstandigheden vooral gebruikt voor logistieke doeleinden.

Onder de paraplu van de Group Suerickx steken verder bedrijven als Cosenco (gevelreiniging), Building Service Plus (daken), Icopan (schilder- en straalwerken), Biwood (interieur), Suerickx Condominium (renovatie van residentiële complexen) en Suerickx Residential. De groep tekende verleden jaar voor een omzet van zowat 7 miljoen euro. Dit jaar wordt 10 miljoen euro gebudgetteerd.