Met de opening van een kantoor in Kopenhagen (DK) zet Unifly uit Deurne een volgende internationale stap. Ronni Winkler Østergaard zal de noordelijke expansie van Unifly leiden als regionale manager voor Scandinavië en de Baltische staten.

Ronni Winkler Østergaard: “Een van de redenen waarom ik besloten heb om bij Unifly te gaan werken is dat ze de juiste visie hebben. Ik zie Unifly als een van de belangrijkste elementen voor de veilige integratie van drones in het luchtruim.”

Wie is Ronni?

Met bijna 20 jaar ervaring in luchtverkeersleiding is Ronni expert in drone integratie. De laatste drie jaar was hij als drone programmamanager voor Naviair betrokken bij de veilige integratie van drones. Ook heeft hij deelgenomen aan internationale werkgroepen, waaronder de Europese luchtvaart R&D programma’s SESAR en SESAR 2020.

“Drones zijn een nieuwe opkomende technologie in de luchtvaartwereld. Ze bieden een enorm potentieel voor economische groei en innovatie, nieuwe bedrijfsmodellen en nieuwe diensten voor de bevolking. De infrastructuur moet er zijn om drones de kans te geven om een ​​disruptieve technologie te worden die de wereld op een positieve manier beïnvloedt. Dit is wat Unifly biedt en ik ben enthousiast om daaraan deel te nemen. Mijn doel is om de dronetechnologie de kans te geven om veilig te integreren in de wereld van de bemande luchtvaart”, zegt de regionale manager voor Scandinavië en de Baltische staten.

Unifly kantoor thuis in Science City Kopenhagen

Het nieuwe kantoor is gevestigd in SingularityU, het innovatiecentrum in het hart van de Science City in Kopenhagen. SingularityU is de thuisbasis van sociale impactors, snelgroeiende startups, robots, biohackers, onderzoekers, futuristen, en nog veel meer innovatieve bedrijven.

Unifly zoekt extra talent

Unifly investeert sterk in groei. Van ruim 20 medewerkers vandaag zal het bedrijf groeien tot bijna 50 medewerkers eind 2018. Unifly is dan ook hard op zoek naar extra talent om het team te versterken.