Van Oirschot kreeg restyling

oirschotVan Oirschot heeft zijn vestiging in Wijnegem gerestyled. Van Oirschot is een professionele groothandel in verwarmings- en installatiemateriaal. Het bedrijf heeft vooral de professionele installateurs als klant. Met nieuwe moderne bureaus, een opleidingscentrum voor installateurs en een afhaalbalie met handige kiosken (touchscreens) waar klanten het volledig productgamma op kunnen raadplegen heeft het bedrijf in Wijnegem een nieuwe start genomen.

Voor Van Oirschot heeft Wijnegem ook een speciale betekenis.. Wijnegem is zowat de bakermat van de firma die in 1967 werd opgericht door Luc Van Oirschot. Het is meteen ook het eerste filiaal dat door Van Oirschot gerestyled werd naar de nieuwe huisstijl.

Doorheen de jaren is de firma uitgegroeid tot één van de voornaamste spelers in de CV- en ventilatiemarkt en met de recente overname van sectorgenoot Domotherm kent Van Oirschot ondertussen reeds 10 vestigingen over heel België. Daaronder ook vestigingen in Wommelgem, Aartselaar, Herentals en Sint Katelijne Waver.

Om het vernieuwde filiaal in de kijker te zetten, werd onlangs een heropeningsreceptie gehouden met een talrijke opkomst van professionele installateurs, leveranciers en Van Oirschot medewerkers. De meer dan 300 aanwezigen hebben kunnen genieten van een stijlvolle avond, voorzien van heerlijke catering en een gezellige sfeer.

Ook was er tijdens de receptie aandacht voor de oprichters Luc Van Oirschot en zijn echtgenote Suzanna. Zij werden op deze avond nog eens extra in de bloemetjes gezet voor hun jarenlange toewijding en vele realisaties. Zij kunnen met trots terugkijken op alles wat ze doorheen de jaren verwezenlijkt hebben en fier zijn op de plaats die de firma vandaag de dag bekleedt in de markt.