Van Roey ICT Group met kantoren in Schoten, Geel, Mechelen en Turnhout motiveerde een team van collega’s, vrienden, familie en klanten om op verschillende manieren geld in te zamelen voor To Walk Again (TWA). Deze stichting van Marc Herremans gebruikt de middelen om een divers sportaanbod voor Vlaamse rolstoelpatiënten mogelijk te maken.

De meer dan 52.000 Vlamingen in een rolstoel zijn de echte Superheroes
Tijdens het vierde weekend van september zal Run To Walk Again (RTWA) plaatsvinden. RTWA is een fundraisingactiviteit waarbij verschillende teams op één weekend een afstand van 300 km overbruggen wat overeenkomt met 7 marathons. De teams laten zich sponsoren en de opbrengst gaat integraal naar TWA.
“Heroes for Superheroes is de naam van ons team. Maar de échte helden – de superheroes – zijn de 52.000 Vlamingen die in een rolstoel zitten en net als wij willen bewegen en sporten. Financiële beperkingen mogen dit niet verhinderen. En hier komt TWA tussen. Met een uitgebreid sportaanbod, sportvakanties en een revalidatiecentrum. Hier is veel financiële steun voor nodig en daarbij willen wij helpen,” vertelt Robin Simons, accountmanager bij VanRoey.be en coördinator van de actie.

De medewerkers van Van Roey zetten het engagement van hun bedrijf om TWA bij te staan met ICT en digitalisering nog wat extra kracht bij. Zopas deden de Heroes for Superheroes een carwashactie op de parking van VanRoey.be in Turnhout.

Steun TWA via ‘Heroes for Superheroes’
Door de verschillende social media kanalen van VanRoey.be te volgen, kan u het team en dus ook To Walk Again steunen. Like de Facebook pagina van VanRoey.be. Voor elke extra like tot 24 september, krijgt TWA een euro van Pat Van Roey, General Manager Van Roey ICT Group. Ook voor Linkedin en Twitter.
Meelopen of meefietsen kan ook. Maar ook zonder te sporten kan u bijdragen tot het succes van TWA. Ontdek hier hoe.