Twee overnames voor Vanbreda Risk & Benefits

bredaDe Antwerpse verzekeringsgroep Vanbreda Risk & Benefits neemt G&G Verzekeringen (Rijkevorsel) en Huysmans Verzekeringen (Mechelen) over. Met deze twee overnames versterkt Vanbreda Risk & Benefits zijn positie als toonaangevende verzekeringsmakelaar en consultant.

“We zijn altijd op zoek naar interessante overnames”, zegt Pedro Matthynssens, CEO bij Vanbreda Risk & Benefits. “G&G Verzekeringen en Huysmans Verzekeringen zijn regionaal verankerd en hebben allebei hetzelfde profiel. Beide kantoren hebben een sterke reputatie, leggen al jaren mooie groeicijfers voor en worden geleid door een sterk management.”

G&G Verzekeringen en Huysmans Verzekeringen kunnen terugvallen op de technische knowhow van Vanbreda Risk & Benefits. “Bestaande en nieuwe cliënten zullen toegang krijgen tot een breder productgamma en concrete noden in verzekeringsdossiers zullen voortaan nog betere oplossingen krijgen”, aldus Pedro Matthynssens.

G&G Verzekeringen is gevestigd in Rijkevorsel. Het verzekeringskantoor realiseert een omzet van 1,85 miljoen euro. G&G Verzekeringen kan bogen op een team van 13 medewerkers en levert verzekeringsoplossingen op maat voor ondernemingen en zelfstandigen. Filip Geerts wordt gedelegeerd bestuurder van Vanbreda Geerts NV.

Huysmans Verzekeringen is gevestigd in Mechelen en heeft een omzet van 1,85 miljoen euro. Het team van 13 medewerkers richt zich tot bedrijven en zelfstandigen. Kurt Huysmans en Mieke Vermeulen worden gedelegeerd bestuurder van Vanbreda Huysmans NV.

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste Belgische verzekeringsmakelaar en de toonaangevende verzekeringsmakelaar en risicoconsultant in de Benelux. Al meer dan 75 jaar levert Vanbreda oplossingen op maat aan meer dan 30.000 cliënten (bedrijven, publieke en sociale instellingen en zelfstandigen). Er werken meer dan 500 personen, die gespecialiseerd zijn in verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. Een grondige kennis van de activiteiten en risico’s van hun cliënten en een doorgedreven technische knowhow en dienstverlening zijn de hoekstenen van hun succes, wat weerspiegeld wordt in een cliëntenretentie van meer dan 95%.