Vergaderen in de woonkamer

vergaderenArcetri organiseert vergaderingen in de woonkamer. In plaats van nog langer bijeen te komen in duffe kantoren doet de gezelligheid van een woonkamer in Mortsel plots wondere dingen. Tijdens het seminarie kunnen eigen gebakken cakes gegeten worden en worden ’s middags allicht biologische groenten van Adrienne et Moi opgediend..

Het kan best ook eens anders. Laurence Adam heeft in dit opzicht een nieuw concept ontwikkeld waarbij ondernemers, stafleden en hun medewerkers bijeenkomen in een gewone huiselijke omgeving. Rond de tafel gaan discussiëren over omzetcijfers, nieuwe marketingideeën of personeelsproblemen gaat plots veel makkelijker, heet het.

Bij Arcetri in de Eggestraat in Mortsel is plaats voor 10 tot 16 mensen. De vergaderfaciliteiten zijn uitermate geschikt voor bedrijven die het eens anders willen aanpakken. Waarbij Laurence Adam het in de komende maanden vooral meer in ontbijtvergaderingen wil zoeken. Nog voor de gewone drukte op gang komt in Mortsel met z’n allen  een croissant of een koffiekoek eten kan het rond de langetermijnstrategie van het bedrijf plots allemaal veel makkelijker gaan.