Het kantoor van Janssen en Janssen is al actief in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Het breidt nu verder uit met nieuwe vestigingen in Lier, Hamme (Oost-Vlaanderen) en Tremelo (Vlaams-Brabant). De nieuwe kantoren openen begin 2018 hun deuren.

 

Janssen en Janssen kende 25 jaar geleden een bescheiden start. “We startten toen boven Traiteur Swaenen aan de Bredabaan in het centrum van Brasschaat” zegt stichter Stefaan Janssen. “Mijn zus Marleen en ikzelf runden het kantoor. In 1995 maakten we de overstap naar Gooreind en trokken we in het vroegere pand van onze grootouders. Daar zitten we trouwens nog altijd met een van de vestigingen”, aldus Stefaan Janssen.

 

In 2000 ging Janssen en Janssen zich naast verzekeringen ook toeleggen op vastgoed. In 2005 werd een tweede kantoor geopend in Zoersel. Nadien volgden 2 nieuwe vastgoedvestigingen in Merksem en Antwerpen-Zuid. Oud-voetballer Cisse Severeyns die ondertussen al 11 jaar actief is bij Vastgoed Janssen en Janssen, startte in 2014 het eerste  partnerkantoor op in Lille.

 

Uitbreiding over Vlaanderen

 

In 2015 breidde Janssen en Janssen uit naar de provincie Limburg met 2 nieuwe kantoren in Lommel en Leopoldsburg.  Het jongste kantoor ging het voorbije jaar van start in Burcht. Voor de komende periode worden nog 2 nieuwe partnerkantoren aangekondigd in Hamme (Oost-Vlaanderen) en Lier, evenals een nieuw kantoor in Tremelo (Vlaams-Brabant). Dit brengt het aantal kantoren op 12 en het aantal medewerkers op 28.