Op 3 april 2018 verandert de uitbating van het ING-kantoor in Kontich. Het bestaande kantoor wordt dan overgenomen door bvba Con Blani met als uitvoeringsagenten Luc Heeren en Dirk Ketels, die met hun huidige team reeds het ING-kantoor in Hove uitbaten sinds 2003.

Team Kontich meer dan ooit beschikbaar

Luc Heeren en Dirk Ketels zijn doorgewinterde kantoorhouders met een stevige financiële expertise. Hun team telt medewerkers die gespecialiseerd zijn in dagelijks bankieren, beleggingen, verzekeringen, kredieten en expertise buiten de financiële wereld.
Het team van Luc en Dirk verdubbelt van 4 naar 8 personen met bovendien ondersteuning van specialisten van ING. Eén van de meest bevraagde regionale specialisten is de Personal Banker. In Kontich blijft dat Ine Coremans.

Dirk Ketels: “Buiten de standaard openingstijden hebben we één avond in de week verlengde openingsuren. In Hove is dat op donderdag en in Kontich op dinsdag. Het is ook steeds mogelijk om een afspraak te maken vóór en na  de geafficheerde openingsuren.”

Waarom Con Blani?

“De huidige en toekomstige uitdagingen van het bankieren maken dat wij onze schaal willen vergroten en onze voetafdruk ook buiten Hove willen zetten met de volle inzet van ons performant multidisciplinair team. De naam ‘Con Blani’ is overigens een knipoog naar deze uitbreiding”, zegt Luc Heeren.
Volgens Wikipedia zou de naam van de gemeente Kontich zijn oorsprong vinden in de Keltische benaming: Con Blani, plaats bij de samenvloeiing van Rupel en Schelde en over de grondgebieden van de huidige omliggende gemeenten Lint, Hove, Edegem, Mortsel, Niel, Reet, Schelle, Aartselaar, Hemiksem, Boom en Waarloos.