Vijf nieuwe winkels in Wijnegem Shopping Center

wijnegemHet Wijnegem Shopping Center heeft vijf nieuwe winkels aangetrokken. Het shoppingcenter is aan een vernieuwing toe en die operatie lijkt goed op gang te komen. Het center wordt beheerd door de Antwerpse vastgoedmakelaar Hugo Ceusters SCMS.

Drie winkels hebben ondertussen hun store al geopend: Comptoir des Enfants, Jules en Bubble Bar. De volgende weken volgen er nog twee.

  • Comptoir des Enfants legt zich toe op de verkoop van kinderkleding voor de categorie 0 tot 16 jaar. De winkel heeft merken als Le Chic, Nono, Kidz Art, Mayoral, Brain & Nephew, Bellaire, Name It, Billie Blush en Carrément Beau in de aanbieding. Hij bevindt zich op de eerste verdieping ter hoogte van inkom 4 en 8.
  • Jules verkoopt dan weer mannenkleding. Deze retailer neemt de plaats in van LolaLiza, dat verkoos om naar een groter pand te verhuizen.
  • Bubble Bar zorgt op zijn beurt voor een frisse thee. Er worden dranken verkocht die hun oorsprong vinden in Taiwan. Het is de tweede winkel in ons land. De eerste is aan de Melkmarkt in Antwerpen gevestigd.

Met de komst van de drie zaken is de vernieuwing van de bezetting overigens niet afgerond. Binnenkort openen ook Kiehl’s en Maison Scotch een gloednieuwe winkel in Wijnegem Shopping Center, meldt Hugo Ceusters SCMS , dat voor het beheer van het winkelcentrum instaat.