Vio Interim neemt Focus HR Group over

marianneHet interimbedrijf Vio Interim neemt de concullega’s van de Focus HR Group over. Daarmee worden twee netwerken aan kantoren in elkaar geschoven. “De twee bedrijven passen geografisch perfect in elkaar”, zegt Marianne Kindt van Vio Interim. Enkel in Beveren-Waas stelt zich een plaatselijk probleem.

De interimmarkt is in volle expansie. In de crisistijd hebben nogal wat bedrijven zich toegespitst op de tewerkstelling van tijdelijke werkkrachten. Vio Interim werd zes jaar geleden vanuit Beervelde opgestart door Marianne Kindt en Steven Holvoet. Ze kregen daartoe de hulp van een investeerder. Vio Interim tekende verleden jaar  voor een omzet van pakweg 25 miljoen euro.

Vier investeerders deden in Boom net hetzelfde en zetten in 2006 de Focus HR Group op. Het bedrijf realiseerde in 2013 een omzet van 9 miljoen euro.

Beide bedrijven groeiden al die jaren organisch door “maar onderhand stelt zich dan de vraag hoe het verder moet”, zegt Marianne Kindt. “Wanneer zich opportuniteiten aanbieden om acquisities te doen mag je alvast niet aarzelen. We hebben de aandeelhouders van de Focus HR Group dan ook uitgekocht.”

De 15 personeelsleden van de Focus HR Group worden mee overgenomen door Vio Interim dat op die manier zijn personeelsbestand ziet groeien tot 80 man.

De 14 kantoren van Vio Interim worden in de loop van de komende maanden geïntegreerd met de zes vestigingen van Focus HR Group.

Focus HR Group had tot nog toe kantoren in Boom, Sint Niklaas, Beveren-Waas, Mortsel, Hasselt (Selexis) en Geel (Selexis). Vio Interim was in diezelfde regio al actief in oa. Antwerpen, Schoten, Beveren-Waas, Lokeren, Katoen Natie (inhouse), Herentals, Aarschot en Ternat.

Vio Interim wordt vandaag mee aangestuurd door de financiële groep Saffelberg Investments van Jos Sluys.