Xelis Hospitality, een vastgoedvennootschap in oprichting die zich focust op het investeren in en verhuren van hotelvastgoed in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg, stelt Kristof Spagnoli aan als CEO.

Kristof Spagnoli komt het team van Xelis versterken na een carrière van 11 jaar als partner bij het advocatenkantoor Eubelius. “Het verheugt mij om het team van Xelis te vervoegen. Ik kijk er naar uit om met dit team verder het patrimonium van hotelvastgoed uit te bouwen in de Benelux en Duitsland”, zegt Kristof Spagnoli.

Over Xelis Hospitality

Xelis is een Belgische vastgoedspeler die zich focust op het segment van het hotelvastgoed. Xelis investeert in kwalitatief en duurzaam hotelvastgoed in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland.

Xelis is een strategische vastgoedpartner voor professionele exploitanten in de hotelsector. Het biedt een dienstverlening aan die voldoet aan de eisen en de verwachtingen van de hotelgast van vandaag. Tegelijk willen zij ook inspelen op de eisen en verwachtingen van nieuwe en toekomstige generaties van reizigers die beleving en authenticiteit over de keuze van accommodatie voorop stellen.