Xylos in joint venture met Nederlanders

lukkenHet Antwerpse IT-bedrijf Xylos heeft een joint venture opgezet met het Nederlandse IntoApps. Ze willen samen mobiele innovatieve bedrijfsapplicaties opzetten.

Xylos en IntoApps leerden elkaar kennen bij een project voor de bandenproducent Goodyear. Beide bedrijven waren positief over de samenwerking die ze nu omzetten in de joint venture IntoApps Belgium. Het nieuwe bedrijf wil de Belgische klanten ondersteunen bij het uittekenen van een mobiele strategie en de realisatie van innovatieve concepten zoals het Internet of Things.

Xylos is zowat 30 jaar actief op de IT-markt en legt daarbij de focus op geïntegreerde communicatiesystemen en alle vormen van het nieuwe werken. In die IT-dienstverlening gaat het erom tot vormen van systeemintegratie te komen, het mobiele management uit te werken en sociale enterprise solutions aan te bieden. Het Antwerpse bedrijf heeft zich bovendien opgewerkt tot een specialist in het geven van opleidings- en trainingscursussen. Xylos stelt zo’n 170 mensen tewerk en wordt aangestuurd door algemeen directeur Luk Denayer.

IntoApps Belgium is meteen opgestart en opereert vanuit de kantoren van Xylos aan de Antwerpse Noorderlaan.

Foto: Luk Denayer