Yves Van Looveren voorzitter WTC Antwerp-Flanders

optibelYves Van Looveren (50) is door de raad van bestuur van van World Trade Center Antwerp-Flanders benoemd tot nieuwe voorzitter. Hij neemt daarbij de fakkel over van Marc Van den Abeele. Yves Van Looveren is sedert 1993 lid van WTC.

Yves Van Looveren is gedelegeerd bestuurder van het schoonmaakbedrijf Optibel uit Schoten. Optibel werd in 1982 opgestart door zijn moeder.

Van Looveren stelde “zeer vereerd te zijn door de vraag van de raad van bestuur om WTC te gaan leiden.” Zélf is hij al meer dan 20 jaar lid van de vereniging die hij waardeert “omwille van de vele georganiseerde manifestaties met een hoog informatief en nuttig netwerkgehalte.”

Yves Van Looveren heeft de reputatie als manager zeer flexibel te werken. Ook binnen zijn eigen bedrijf Optibel is het traditioneel zaak om snel in te grijpen wanneer zich problemen aandienen. Oa. de vliegende interventieploeg die ingrijpt indien nodig is een van zijn bekende initiatieven

De nieuwe voorzitter heeft verscheidene nieuwe activiteiten in het vooruitzicht gesteld. Het is er hem vooral om te doen om de twee à drie maanden topevenementen te kunnen organiseren, liever dan veel evenementen die dan niet boven de middelmaat uitstijgen. Hij wil van het WTC weer een “echte ontmoetingsplaats maken voor ambitieuze ondernemers.”