We wensen U een fantastisch 2015

nieuwjaarDe redactie van Made in Antwerpen wenst al zijn lezers een zalig en gelukkig 2015.  We hopen dat het voor U een fantastisch jaar mag worden. Sinds onze online publicatie in april van 2013 opgestart werd hebben we in al die weken en maanden een sterke community opgebouwd. Gevestigde bedrijven, enthousiaste start-ups zowel als ondernemers, kaderleden en werknemers hebben elkaar in onze artikels gevonden en gebruiken Made in Antwerpen als een actief platform om ideeën en nieuwtjes uit te wisselen.

We zijn er biezonder trots op dat zovele duizenden lezers onze dagdagelijkse nieuwsbrief gebruiken als hun eerste mail waar ze hun werkdag mee beginnen. Op die manier heeft de brede Antwerpse regio stilaan een hecht economisch trefpunt waarop je ingelogd moet hebben om het nieuws uit uw streek op te nemen. Ondertussen hebben we reeds meer dan 2000 verhalen gebracht en zijn vele honderden bedrijfsleiders en onderneming de revue gepasseerd.

De redactie neemt zich dan ook voor om in 2015 nog beter te presteren dan in de afgelopen maanden en Made in Antwerpen verder te laten uitgroeien.

Overigens willen we er ook nog even attent op maken dat onze uitgever Mediahuis in de afgelopen jaren tevens de websites Made in Limburg opgestart heeft,  Made in KempenMade in Mechelen en Made in Oost-Vlaanderen. Wie geïnteresseerd is in economisch nieuws uit die regio’s kan daar perfect op inhaken.