SB-Printing heeft recent zijn intrek genomen in een nieuw, eigen bedrijfsgebouw in Brecht aan Ringlaan 16B. De verhuis van Loenhout naar Brecht ging gepaard met nog een extra investering.

“Met onze nieuwe AGFA Anapura 2500 UV led grootformaat plaat/rol printer kunnen we nu rechtstreeks printen op diverse materialen zoals PVC, borden, glas en zelfs op binnendeuren tot maximum afmetingen van 7 cm dikte”, zegt zaakvoerder Stijn Bogaerts.

In mei 1999 kocht Stijn Bogaerts enkele afgeschreven zeefdrukmachines van een zeefdrukker die ermee stopte. Stijn begon als zelfstandige in bijberoep en in 2002 werd de eenmanszaak omgevormd tot SB-Printing bvba. Al snel kreeg zijn echtgenote Ils Aernouts ook interesse in zeefdruk. Ze ging zich bijscholen in avondschool.

In de voorbije tien jaren heeft SB-Printing tal van investeringen gedaan. Dat maakt het bedrijf tot een veelzijdige, vooruitstrevende en moderne zeefdrukkerij, die kwalitatief hoogwaardige producten in grote verscheidenheid binnen een door de klant gestelde tijdslimiet vervaardigt. “We beschikken over een geavanceerd en gevarieerd machinepark en volgen technische ontwikkelingen op de voet. Zo kunnen we een totaalpakket aanbieden tegen competitieve prijzen”, benadrukt Stijn die verantwoordelijk is voor digital printing en de commerciële kant van de zaak. Ils Aernouts is verantwoordelijk voor textiel- en zeefdruk.