De Zetelboetiek geopend in Aartselaar

bretzLangs de Boomsesteenweg in Aartselaar werd een nieuwe zaak, De Zetelboetiek geopend. De winkel fungeert als flagstore voor de bekende internationale designmeubelen van Bretz en Harvink.

Die idee om een eigen zaak op te starten kwam bij Philippe Huenaerts op toen hij een wanhopige zoektocht maakte langsheen vele bekende designmerken om een eigen salon in te richten. Hij vond het maar niets. Te veel van hetzelfde, slecht zitcomfort en gigantisch duur.

Tijdens een trip in Duitsland kwam hij in contact met het merk Bretz. In Duitsland telt Bretz zo’n 15 flagshipstores. Philippe Huenaerts was vooral geïmpressioneerd door de originaliteit van de modellen en de mooie zachte stoffen. Waarom dus niet zelf een flagshipstore voor Bretz openen in België, was zijn conclusie?

Om zijn productaanbod te verruimen met meer “normale” modellen nam hij er ook het Nederlandse merk Harvink bij. Hij had het merk leren kennen tijdens de internationale meubelbeurs in Keulen. Harvink biedt een verfijnd design en een uitstekend zitcomfort voor een correcte prijs, was zijn vaststelling. Bovendien heeft het merk ook nog heel mooie tafels en stoelen.

De Zetelboetiek opende onlangs zijn deuren langs de Boomsesteenweg in Aartselaar, in de toonzaal van het vroegere Buro A12. Er waren veel verbouwingswerken nodig om de showroom in te richten. “Alle modellen krijgen daardoor voldoende ruimte om volledig tot hun recht te komen waardoor de klanten ook op hun gemak kunnen kiezen.”