Zoektocht naar Starter van het Jaar

nachtTijdens de Nacht van de KMO wordt traditioneel ook de “starter van het jaar” verkozen. De vakjury heeft in dit opzicht vijf kandidaten genomineerd die in aanmerking komen voor de prijs. Startende ondernemers hebben het vaak moeilijk om hun plannen waar te maken. Door hen extra aandacht te geven krijgen ze een duwtje in de rug en krijgen ze tevens de kans om hun ideeën breder uit te dragen.

De vijf kandidaten die op 18 maart e.k. voor het voetlicht komen:

Interoffices uit Wommelgem: het bedrijf verhuurt volledig ingerichte en uitgeruste kantoren kantoren, co-working plekken en vergaderzalen met facilitaire diensten, IT-technologie, boekhouding en cloudhousing.

Maak mijn fiets uit Wommelgem: Gie Wegge heeft een mobiele werkplaats ingericht waarmee hij thuis of op het werk fietsen herstelt.

Mr. Tailor uit Antwerpen: samen met de Nederlander Jeffrey Scheltens heeft Glenn Keller een webwinkel gelanceerd om houten brillen te verkopen.

Pionira uit Antwerpen: met Xynaps heeft Pionira innovatieve oplossingen uitgewerkt voor transport en logistiek. Die moeten de productiviteit in de logistieke administratieve processen verbeteren.

Mega Cindy uit Everberg: een online salestrainer voor ondernemers. Wie zich engageert kan het tempo van de trainingen zelf bepalen.