Facilicom

Facilicom, uw specialist in facilitaire dienstverlening!

Bedrijven, overheden, onderwijs- en zorginstellingen richten zich steeds meer op hun kernactiviteiten. Alles wat daar niet toe behoort wordt uitbesteed. Facilicom is al 40 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en kan u alle facilitaire zorg uit handen nemen, op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze.

Een ruime waaier van diensten

Facilicom kan u op vrijwel elk terrein de juiste diensten leveren. Uw pand is proper, u en uw medewerkers kunnen elke dag van een smakelijke lunch genieten, uw bezoekers worden warm en professioneel ontvangen en u kan gerust zijn over de veiligheid van uw gebouwen en mensen. Ook over het technisch onderhoud van uw panden, het onderhoud van automatische toegangspoorten en slagbomen en het onderhoud van uw wagenpark heeft u geen zorgen meer. Facilicom kan ook al deze diensten voor u coördineren.  Wij bieden onze opdrachtgevers elke dag weer effectieve oplossingen, dankzij een breed dienstenpakket en betrokken professionals. Bovendien wil Facilicom in 2016 het meest klantvriendelijke facilitaire bedrijf worden !

Facilicom telt ruim 32.000 medewerkers en is actief in Nederland, België, Frankrijk en Engeland. De activiteiten van Facilicom zijn ondergebracht in gespecialiseerde divisies.

 

Gom, het schoonmaakbedrijf van Facilicom laat uw organisatie stralen.

GOM

 

 

 

 

 

 

Prorest, professionals in uw restaurant.

Met Prorest als partner krijgt u een concept op maat.

Prorest

 

 

 

 

 

 

Trigion is gespecialiseerd in het uitvoeren van bewaking op diverse terreinen zoals winkel-en retailbewaking, werfbewaking, statische bewaking, persoonscontrole, ticketcontrole, mobiele bewaking, patrouillebewaking, etc.

trigion

 

 

 

 

 

 

One Building Maintenance, het technisch onderhoud van uw gebouwen in goede handen!

Met een onderhoudscontract geen zorgen meer wat uw pand betreft, ook voor projectcoördinatie heeft u de juiste partner gevonden!

onebuildingmaintenance

 

 

 

 

 

 

 

Bij Facilicom Facility Solutions staan integrale oplossingen op maat centraal. U heeft dan nog maar één contactpersoon en u krijgt één verzamelfactuur voor de verschillende diensten.  Dit kan in verschillende serviceconcepten, op maat van uw behoeften.

facilicomfacilitysolutions

 

 

 

 

 

 

Axxicom Airport Caddy verzorgt op de luchthaven assistentie aan passagiers met een begeleidingsbehoefte en ook kinderen die alleen reizen.  Een assistentie kan aangevraagd worden via het reisagentschap of de luchtvaartmaatschappijen.

axxicomairportcaddy

 

 

 

 

 

 

Axxi@home is het dienstenchequebedrijf van Facilicom.  Bent u op zoek naar een goede huishoudhulp voor bij u thuis? Klik hier!

axxihome