Carglass® investeert in vernieuwde vestiging te Aartselaar

In Aartselaar verbouwt aannemer Mathieu Gijbels sinds begin september de vestiging van Carglass® aan de Boomstesteenweg. De oplevering van het project is gepland voor medio december. Architect André Spaas is verantwoordelijk voor het ontwerpconcept.

Ondertussen heeft Mathieu Gijbels al meer dan 10 nieuwbouw- of renovatieprojecten mogen realiseren voor Carglass®, in heel België, namelijk: Luik, Oostende, Verviers, Temse, Sint-Stevens-Woluwe, Overpelt, Hasselt, La Louvière, Maldegem. Naast Aartselaar zijn de ploegen van Mathieu Gijbels op dit moment ook nog in Mons en Brugge bezig voor de verbouwingswerken van deze filialen.

Klanttevredenheid staat centraal in de strategie van Carglass®. En dankzij deze nieuwe investeringen zullen klanten van Carglass® kunnen genieten van nog betere faciliteiten, zoals een ruimere klantenruimte, professioneel ingerichte werkruimte en ruime parkingfaciliteiten. Op die manier werkt Carglass® permanent aan een betere service voor hun klanten.

Carglass® vestiging te Temse

Carglass® vestiging te Temse

Het verkeer op de Boomsesteenweg in Aartselaar zal het nieuwe project daar zeker opmerken dankzij de werfpubli die Mathieu Gijbels daar geplaatst heeft. “Onze werfcommunicatie gaat niet alleen over Mathieu Gijbels,” licht Philippe Carlier, Key Relationship Manager bij Mathieu Gijbels toe. “Al onze werfpubli is op maat van de klant en afgestemd op het project. En dat geldt ook voor onze projecten met Carglass®. Zo hebben wij met Carglass® een aantal jaren geleden een concept uitgewerkt waarop onze medewerkers – zowel van Carglass® als Mathieu Gijbels – centraal staan. Een mooier voorbeeld van onze partnership relatie kan je haast niet bedenken”, aldus Philippe Carlier.

Carglass® werfpubli te Aartselaar

Carglass® werfpubli te Aartselaar

‘Dedicated teams’

“Om de projecten voor Carglass® goed te coördineren werken wij met dedicated teams”, gaat Joël Melaerts, Commercieel Directeur bij Mathieu Gijbels verder. “Zo heeft Carglass® altijd hetzelfde team ter beschikking met steeds dezelfde Key Relationship Manager, projectleider en calculator. Vertrouwde gezichten die weten hoe de klant denkt, zijn wensen en behoeften door en door kennen, en op die manier ook optimaal kunnen meedenken met Carglass®. En ook op de werkvloer ziet Carglass® regelmatig dezelfde mensen verschijnen”.
“Uiteraard zijn we erg fier op het vertrouwen dat Carglass® ons schenkt. Al jaren stoelt onze strategie op het bouwen van levenslange relaties met onze klanten. De relatie met Carglass® is het perfecte bewijs dat deze strategie ook werkt”, gaat Joël Melaerts, Commercieel Directeur bij Mathieu Gijbels verder.
Op de vraag waarom Carglass® voor Mathieu Gijbels als bouwpartner kiest, is het antwoord duidelijk: “In plaats van daar zelf op te antwoorden, laten we liever Carglass® aan het woord in dit filmpje”, besluit Joël Melaerts.